O nama

Naj – Domus d.o.o. je privatna tvrtka osnovana 1990. godine. Profesionalnim i odgovornim pristupom tržištu izgradili smo ugled i od nekada male knjižare narasli u veliku i uspješnu veleprodajnu tvrtku. Usko surađujemo s dječjim vrtićima, centrima za rehabilitaciju, školama, knjižnicama, te ostalim pedagoškim i kulturnim ustanovama koje se bave odgojem i obrazovanjem djece i odraslih.
Našu ponudu potrošnog i uredskog materijala, pedagoške dokumentacije i  hobby art programa redovito proširujemo i nadopunjujemo novitetima osluškujući želje i potrebe naših kupaca.
Ponudu stalno širimo i nadopunjujemo i u ostalim područjima kao što su  opremanje dječjih vrtića i centara za obrazovanje bibliotekama formiranim prema njihovim potrebama, te didaktičkim igračkama.
Cilj nam je objediniti cjelokupnu ponudu materijala za vrtiće i centre za obrazovanje, za kreativan rad odgajatelja i djece, sve na jednom mjestu.

Naše dugogodišnje iskustvo pokazuje da svima koji se bave djecom u svom profesionalnom radu pružamo kvalitetnu podršku u nabavi stručnih, pedagoški opravdanih i kvalitetnih materijala za njihov rad.

Nadamo se da ćete i Vi pronaći nešto za sebe na našim web stranicama, te da ćete im se povremeno vraćati da provjerite novosti u našoj ponudi.

Ostalo

NAJ – DOMUS društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu, inženjering, izdavaštvo i savjetovanje
Vladimira Varićaka 11, 10 000 Zagreb

Tvrtka upisana u trgovački registar: Trgovački sud u Zagrebu
Račun u Zagrebačkoj banci d.d.
IBAN: HR3623600001101671887
Iznos temeljnoga kapitala društva: 22.100,00 kn / iznos uplaćen u cijelosti
Član uprave: Sanja Lončar
MBS: 080011721
OIB: 80307741154